ATAC - Asociatia Tinerilor cu Atitudine Civica

Discuție în 'Voluntariat' începută de Artur, 25 Mai 2007.

1. Artur ATACant

edited
  2. linar ciocoholika

Ma bucur sa stiu ca tinerii nostri sunt din ce in ce mai activi...este loc si de mai bine...

Multe organizatii inregistrate avem, dar o parte din ele sunt "mertvyie dushi" ...acum 2 ani cred..din 3000 de ONG-uri doar a treia parte (daca nu gresesc) fac ceva..

Daca ONG-ul ATAC va fi activ si vor avea si proiecte demne de lauda...atunci why not?

Le urez multa BAFTA!
  3. dune Online

sint curios daca aveti si ceva idei in privinta modurilor de realizare a scopurilor pe care vi leati propus...
  4. I)any Respecta timpul!

nu-mi place deloc sa spun asta dar sint constient ca traiesc intr-o tara unde tineretul este inchis, de niste mosnegi de abia se tiriie in cirja!
    propunerea mea e sa mai asteptam vreo zece ani, cind se vor mai duce pe lumea celor drepti :)))
  5. Antimatter .........................

e ok ceea ce face ONG-ul, unica problema cred ca e acronimul...totusi e vb de consolidarea unor valori democratice.
  6. Antimatter .........................

ok, Artur, dar de ce ATAC...sunt sigur e sugestiva abrevierea asta (apropo, tot ma intreb, sa fie legata cumva de BASTA sau OTPOR?).
    da'....tre s va shyfruitz oleak
  7. linar ciocoholika

personal mi se pare ok acronimul ATAC pentru o organizatie de tineret care vor sa aduca o schimbare in societate;
    ATAC mi se asociaza cu - forta, schimbare, putere etc etc.

ps. Antimatter..oricum chiar daca ar vrea sa faca ceva Artur ..nu are cum...pentru ca ONG-ul e deja inregistrat:)
  8. zorzonel Membru nou

si ce nu va place ATAC - destul de agresiv, asa cum e si tineretul de azi. succese mari. cu ce se mai ocupa azi tineretul? ce probleme mai are? ;)

inca - dezvoltarea unor forme creative de manifestare a tinerilor

- expozitii
    - foto
    - da si multe altele

p.s.
    exista posibilitatea de a produce in moldova anumite produse de larg consum, trebuie ideea unui design. este vorba de designer industrial

bafta
  9. dune Online

expozitii foto se pot realiza pe teme sociale problematice din tara si cred ca daca sint facute relativ bine pot trezi interes si pot fi folosite ca material promotional de catre ongeuri... casele de copii si starea copiilor de acolo ar fi un exemplu. e nevoie doar de implicat vreo 2-3 fotografi care sa iee fotografii si poate si un ong care lucreaza in domeniu cum ar fi clipa siderala (clipa.md) care se specializeaza in suportul caselor de copii si care cred ca ar putea folosi o astfel de expozitie pentru a arata cum e viata la casele de copii mai ales ca multi parinti pleaca peste hotare la lucru si in lipsa de alternative isi lasa copiii acolo...
  10. zorzonel Membru nou

o tema de fotografii ar putea fi copiii la general, copilaria, alta tema ar fi anotimpuri, alta omul si mashina - important de facut din asta o forma de creativitate, manifestatie. de facut un juriu si de expus aceste fotografii in locuri cu acces la public - cafenele, baruri, universitati - noroc ca sunt multi pereti acolo. romantic, nu?

eu vad o problema la tinerii de azi - pe foarte putini ii intereseaza ziua de maine, o lipsa enorma de valori.

se poate face o fotogalerie despre valori.
  11. linar ciocoholika

Artur..nu vreau sa par rea ..dar..nu cred ca are rost sa incepi un proiect din asta care nu are viitor si nici rezultate palpabile..mai bine incercati sa faceti ceva cu adevarat util si de talia organizatiei voastre..(parerea mea)
  12. dictionar Membru nou

jele mare intr-un cuvint :trist: Cit am fost acasa m-am certat cu soferii de la microbuze, nici cu troleibuzul nu-i breaza situatia, cel mai comod pe jos :) si desigur doar pe trotuar, daca vrei sa treci la verde , exista riscul sa fii trasnit de vreo masina 2kl aus Deutschland, dar la Zebra e imposibil sa treci.

Si devina sint mai mult guvernantii care sint incapabil sa ia decizii normale, care trebuie sa promoveze interesele cetateanului si nu interesele lor proprii. Artur, tu incearca sa faci ceea ce faci, poate la o viitoare alegere te votez pe tine ;), dar in perioada urmatorilor 2 ani, proiectul vostru sigur nu va avea nici un impact.
  13. monitorulcivic Membru nou

Sunt Alex de la Monitorul Civic (www.civic.md) si va invit sa va manifestati pe site-ul nostru. Poate ati auzit deja de noi dar pe site gasiti multe stiri despre activitatile ONG-urilor, anunturi privind oportunitatile de finantare.

btw, puteti adauga singuri anunturi si stiri pe site.

Va asteptam!

www.civic.md
  14. agapie1 Membru nou

Dragi tineri moldoveni,
    Acum este sansa voastra istorica de a scapa de comunisti. Nu ratati ocazia, ca nu se stie cind va veti mai intilni cu ea! Traiasca Romania Mare!
  15. beanopenmind Membru nou

Join us! Join Animus Community! Read sections About Us, Mission and FAQ and join us! All people are welcome! www.animus-organization.com

Our first goal is to develop new technology to benefit all the human race, we make it accesible to everyone freely, helping human life and evolution.

• ANIMUS is a community that supports technological advancement and innovation.
    • We want to reveal the necessity of human evolution on a large scale.

• We are developing technological projects and inventions.

• We support morality, constructivity and we respect everybody who is contributing to the healthy evolution of the human race.

• We do not develop technologies to sustain commercial relations because we do not acknowledge Economy, World Economic System and Monetarism as tools that help evolution, human life and the environment, these do not respect the equality between humans, they hold barriers against development and evolution and mostly creates social differences between the kins of a society.

We are the generation that will determine our own ***ure. We all have to make the decision of participating and helping in the healthy evolution of the human race.

www.animus-organization.com
  16. abbu Membru

spam si reclama la jocuri interzise
  17. Nico Domnicu Fata cu creier cretz

unde pot gasi mai multe informatii despre ATAC?
    gen participanti, actiuni, istorie, viziune...
    mersi frumos anticipat!
  18. Artur ATACant

ONG-ul se reorganizeaza acum.

Publică această pagină