Trezire omenire

Discuție în 'Politica' începută de dor007, 3 August 2010.

1. dor007 Stabiltate=Ratiune/Emotii

E timpul sa deschidem ochii! E timul sa ne dam seama: traimi toti pe o singura planeta! Ne numim toti ca unul: oameni! Politicienii pot cera legi, aproba bugete shi declara razboi.

Hai sa vedem daca noi, oamenii suntem capabili de a salva planeta:
  2. taco Membru nou

dor007, ai dreptate, dar nu se poate salva nimic pana nu cade PROPRIETATEA PRIVATA...
    Alternativa este "comunalizarea", adica trecerea tuturor chestiilor in proprietatea SOCIALA... grija ca asta nu are nici in clin nici in maneca cu proprietatea de Stat sau nationalizarea...

Tu, ca bogat industrias, nu poti cumpara un ... deal daca el apartine satului.
    Il poti cumpara doar daca apartine lui nea' Vasile...
    si dreptul la proprietate e bagat in Drepturile Omului, acolo e buba...
    deci...
    Pana sa realizeze prostimea adevarul din ceea ce discutam noi aici, mai e ...

Sanatate
  3. Cas@pa@q Membru

Comuniştii au vrut să unească lumea doar în consecinţă mai n-au distruso.
    Toţi suntem oameni , dar să nu uităm că toţi suntem diferiţi , avem opiniile noastre dorinţele noastre.
    Diferenţa ne face oameni iar ţările sunt locuri unde se strîng oameni cu aceiaşi opinie , aşa că viaţa e bună aşa cum e şi pînă cînd nimeni nu a inventat ce va mai bun decît capitalismul vom trăi în el pînă se va inventa o altă orînduire socială.
  4. Razvan Membru nou

Trebuie sa ne dam seama de un mare adevar:
    Ca nu stim nimic, tot ce vezi si auzi la tv sunt doar teori sau idei ale unor persoan care la fel ca tine si mine nuuuu stiu nimicccccc, nici un adevar
    Trebuie sa invatam sa gandim si sa cercetam noi insasi lumea
  5. Cas@pa@q Membru

De 4000 ani omenirea cerceteaza lumea , si nu am invatat nimic , in schimb avem citeva lucruri pe care le avem dar nu le folosim , cum ar fi biblia , care ne arata calea corecta , dar noi nu stim sa credem , noua ne trebuie fapte concrete , mai pe scurt pina nu o sa ne invatam sa credem nu vom ajunge departe
  6. postaveche Membru nou

offf ce m-am saturat de aceasta teorie a lor ...

Publică această pagină