In acest moment pe torrents se desfaroara o activitate furtunoasa de tranzactii vinzare/cumparare a manualelor; de aceea am decis sa dau unele manuale care au mai ramas la mine. Detalii gasiti aici: http://ralien.nytka.org/index.php/2007/09/13/un_manual_gratuit_pentru_tine Sa ma contactati daca aveti carti pe care vreti sa le dati, sau daca doriti sa intrati in posesia unui manual din acea lista. Nota: in decurs de o ora mi-au scris 2 la capitolul "cerere"; si o persoana s-a alaturat la "oferta" :yeha:
Ca sa primesti o carte gratuit de la tine, tre sa scrii un eseu? Sunt voluntari? Btw, deseara vin si eu cu lista manualelor pe care pot sa le ofer. (daca uit, va rog amintiti-mi, am o groaza de manuale si literatura artistica inclusa in programele scolare pe care sunt dispusa sa le dau)
Manuale Am aici niste manuale in stare buna: Vînd cărţile: 1. Informatica - calcul numeric, cl. 12, Sergiu Corlat, Lilia Ivanov, Chişinău 2004, CCRE "Presa"; 10 lei 2. Informatica cl. 12, Mihail Botoşanu, Ion Covalenco, Andrei Sacara, Vitalie Zavadschi, Editura Epigraf 2008; 20 lei 3. Informatica - Structura calculatorului, cl. 10, Anatol Gremalschi, Iurie Mocanu, Ludmila Gremalschi, editura Ştiinţa 2000; 15 lei 4. Informatica - Tehnici de programare, cl. 11, Anatol Gremalschi, editura Ştiinţa 2003; 15 lei 5. Informatica - Limbajul Pascal, cl. 9-11, Anatol Gremalschi, Iurie Mocanu, I. Spinei, Chişinău, Ştiinţa 1999; 10 lei 6. Literatura Română - BACALAUREAT - Sinteze şi comentarii, cl. 9-12, Nicolae I. Nicolae, Radu Scorojitu, Ioan Dumitru, Aurelia Iordache, Cecilia Condei, Viorica Ioviţă, editura "Sarmis" Craiova; 20 lei 7. Chimia - caiet de lucrări practice (nou), cl. 12, Svetlana Cudriţcaia, Tatiana Litvinova, Elena Osadciaia, Maria Bârcă, editura ARC; 10 lei 8. Olimpiade Matematice 2002, Ministerul Educaţiei al RM, Cosiliul Olimpic de matematică, Institutul de matematică si informatică al Academiei de Ştiinţe a RM, Chişinău 2003; 10 lei 9. Noi şi Legea, cl. 10, Anatol Beleac, Silvia Nichifor, ed. Litera 2001; 15 lei 10. Matematica - exerciţii şi probleme pentru CONCURSURI, cl. 5-9, Victor Iavorschi, Prut Internaţional 2004; 15 lei 11. Matematica - Examenele de Bacalaureat - Subiecte rezolvate şi comentate, Tamara Curtescu, ed. Integritas Chişinău 2008; 20 lei 12. Matematica - culegere de exerciţii şi probleme pentru cl. 11, I. Achiri, V. Ciobanu, P. Efros, V. Garit, V. Neagu, N. Prodan, D. Taragan, A. Topală, Prut Interneţional 2004; 20 lei 13. Matematica - culegere de exerciţii şi probleme pentru cl. 12, I. Achiri, V. Ciobanu, P. Efros, V. Garit, V. Neagu, N. Prodan, D. Taragan, A. Topală, Prut Interneţional 2005; 20 lei 14. Fizica - manual - profil real - profil umanist, cl. 12, Mihai Marinciuc, Spiridon Rusu, Ştiinţa 2006; 25 lei 15. Fizica - Colaborare la rezolvarea problemelor - Exeriţii şi probleme, cl. 11, Gheorghe Ţurcanu, Leonid Caireac, Călin Ţurcanu, ed. Lumina Chişinău 2005; 25 lei 16. Teste la Fizică, cl. 11, Gheorghe Ţurcanu, Victor Păgînu, ed. Univers Pedagogic 2006; 10 lei 17. Fizica - Culegere de probleme, cl. 10-12, M. Marinciuc, S. Rusu, I. Scutelnic, V. Gheţu, A. Homenco, M. Miglei, ed. Lyceum Chişinău 2008; 25 lei 18. Biologia - celula - Sinteze pentru ciclul liceal, L. Dencicov, ed. Cartdidact 2000; 10 lei 19. Biologia - Genetica, L. Dencicov, ed. Cartdidact 1999. 10 lei daca aveti nevoie ma gasiti pe skype: valicika_e sau la mobil: 69243123 Manualele corespund curriculumului din MD 2009